Înscriere la Structuri Naționale

Candidaturile la Structurile Naționale ale ONCR trebuie aduse la cunoștință prin completarea Formularului de înscriere până la data de 31 martie 2016. Candidații au obligația de a fi prezenți la AG și de a susține în fața delegaților timp de maxim 5 minute solicitarea scrisă.
Înainte de a completa formularul, vă rugăm să vă asigurați că îndepliniți condițiile (cf. Statutului și Regulamentului ONCR) pentru a ocupa o poziție în structurile naționale.
De asemenea, vrem să împărtășim cu voi mesajul lui Sabin Mureșan, Președinte ONCR:
Dragi prieteni, se apropie cu pasi repezi Adunarea Generala a ONCR si unul din lucrurile pe care il vom face impreuna e sa alegem noi colegi pentru Consiliul Director al organizatiei. Aceesta e un mesaj de incurajare calduroasa a celor care vor sa candideze pe unul din cele patru locuri vacante. A fi membru in CD e o provocare-oportunitate frumoasa de crestere si dezvoltare personala, pe care orice cercetas care vrea sa serveasca Miscarea de la acest nivel ar fi recomandat sa o ia in considerare.
Avem planuri care se contureaza cu claritate pentru urmatorii ani, un momentum de energie creativa si motivatie puternice si asteptam colegi care sa ne ajute sa construim impreuna o organizatie mai buna. Departamente / teme unde avem nevoie de completari:
1. Comunicare şi imagine
2. Financiar
3. Principii şi valori
4. Secretar General
5. Dezvoltare organizaţională – implementarea strategiei ONCR
6. Resurse Umane
7. Programe / Evenimente Naţionale
8. Politici de tineret
Competențe importante (nu neaparat cumulate): gândire strategică, expertiză în educaţie / psihologie, nevoi şi profil al tinerilor, învăţare și adaptare rapidă, abilităţi magice de integrare și armonizare a diferențelor.
Asteptam cu entuziasm candidaturile celor interesati!
COMISIA DE VALIDARE a candidaturilor la Structurile Naţionale a ONCR este alcătuită din:
      Mihaela Ciobanu                                      Mihaela Gîrleanu                                Eva Irina Liţcanu
    membru CD ONCR                                   membru CE ONCR                     CL Cercetaşii Marini, Constanța
559632_10203129070862331_7282956611512779332_n
mihaela g
Eva